Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Automechanika Istanbul 2017

automechanika-istanbul2017-4-05



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Automechanika Istanbul 2017

Η Automechanika Κωνσταντινούπολη είναι ένα από τα Automechanika Frankfurt από τον Mess Frankfurt στο στόχο. Έχουν γίνει η πρώτη έκθεση για Eurasian OEM και aftermarket υπηρεσία.

Automechanika Κωνσταντινούπολη ιδρύθηκε το 1995, πάνω από 20 χρόνια ιστορίας μέχρι σήμερα. Να έχει μεγαλύτερη επιρροή στην εμπορική έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία, τις πωλήσεις και τη συντήρηση στις Ευρασιατικές Περιφέρειες. Από το 2005, η έκθεση συγχρηματοδοτείται από το Frankfurt Messe και το Αννόβερο της Κωνσταντινούπολης και έχει μεγάλη επιτυχία.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.

China Lutong πρόκειται να είναι γνωστός κατασκευαστής της βιομηχανίας συστημάτων ψεκασμού καυσίμου. Πάρτε μέρος στην Automechanika Istanbul 2017. Με την έκθεση αυτή, το περίπτερο μας G119 προσελκύει πολλούς πελάτες από χώρες της Ευρασίας. Όπως η Συρία, η Υεμένη, το Ιράκ, η Γεωργία, η Ουκρανία, η Ινδία, η Ιταλία, η Τυνησία κλπ. Και κάποια Αφρική. Να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να επικοινωνήσουμε με νέους και παλιούς πελάτες με σε βάθος επικοινωνία για να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον για τη μελλοντική συνεργασία με ένα σταθερό θεμέλιο. Πάνω από την έκθεση για να δείξει προϊόντα και εμφάνιση για την ενίσχυση της συνεργασίας με νέους και παλιούς πελάτες, win-win μέλλον!

NEEDLE COVER

We provide high quality Needle cover for all kinds of Warp Knitting Machine. like double needle bar warp knitting machine; Terry Warp Knitting Machine; raschel Lace Warp Knitting Machine; HKS type Tricot Machine; curtain machines, and also we provide needle cover for liba machines.

there are full plastic needle cover , plastic cover plus aluminum base, also have matel material option.

warp knitting needle cover, karl mayer HKS needle cover, ks needle cover, warp knitting iron needle cover, plastic needle cover

CHANGHZOU A-ZEN TEXTILE TECHNOLOGY CO.,LTD , https://www.warpknittingmachinery.com